Menu
Your Cart

Saat 16:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir...

Firmalar - Markalar RSS Feed

03 Ara Chemnovatic
TürkBuhar 0 510
Chemnovatic, Avrupalı, merkezi Polonya'da bulunan profesyonel bir kimya firmasıdır. Şirket merkezi Lublin'de bulunmaktadır. Firma, yüksek kaliteli saf nikotin, nikotin bazları, aroma ve katkı maddeleri üretimi yapmaktadır. Tüm CHEMNOVATIC ürünleri, Polonya'daki GMP sertifikalı üretim tesislerinde, yalnızca Avrupa menşeli sertifikalı malzemelerden ü..
03 Ara Perfumer's Apprentice
TürkBuhar 0 209
Perfumer's Apprentice, yani Türkiyede bilinen adıyla TPA firması 2004 yılında California da bir çatı katında küçük bir işletme olarak kuruldu. Bu firma başlangıçta insanların parfümeri ve kimya hakkında eğitim görebileceği ve  sayısız koku bileşenlerini deneyimleyebilecekleri atölyeler ve sınıflardan oluşmaktaydı. Şu anda, öğrencilerine Parfümerler..
03 Ara Sigma Aldrich
TürkBuhar 0 250
SIGMA-ALDRICH, 1975 yılında kurulmuş köklü bir firmadır. Yaşam bilimleri ve ileri teknolojide dünya lideri gösterilir. Biyokimyasalları ve organik kimyasalları, kitleri ile birlikte bilimsel ve genomik araştırmalarda, ilaç geliştirmede, biyoteknolojide, hastalık tanısında ve farmasotik anahtar bileşikler olarak eczacılıkta ve diğer ileri teknoloji ..
Gösterilen: 1 ile 3 arası, toplam: 3 (1 Sayfa)
Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini geliştirmek için çerezleri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz.